2024-05-04

На базі політехніки відбувся Відкритий турнір з воркауту «Workout Tournament»

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся Відкритий турнір з воркауту «Workout Tournament». Відмінну фізичну форму, вагомі особистісні звершення та жагу до перемоги продемонстрували спортсмени Полтави, Харкова, Києва, Броварів, Богуслава та Солоницівки.

На базі політехніки відбувся Відкритий турнір з воркауту «Workout Tournament»

Надсучасна спортивна база Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» систематично продовжує виступати майданчиком для проведення цілої низки фізкультурно-оздоровчих та спортивних івентів, зокрема змагань Відкритого турніру  з воркауту «Workout Tournament». За першість та почесні спортивні нагороди змагалися спортсмени Полтави, Харкова, Києва, Броварів, Богуслава та Солоницівки, які під час видовищних виступів продемонстрували відмінну фізичну форму, вагомі особистісні звершення та жагу до перемоги.

Змагання пройшли на спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за підтримки ректора, заслуженого працівника освіти України, керівника Спортивної студентської спілки України у Полтавській області та Української федерації учнівського спорту в Полтавській області, доктора економічних наук, професора Володимира Онищенка та ініціативи заступника  президента громадської організації «Всеукраїнська федерація зі стріт воркауту», випускника Полтавської політехніки  Михайла  Грекова.

Урочистості з нагоди відкриття  турніру  організатори вже традиційно  розпочали з рівняння на державний синьо-жовтий стяг та Хвилини мовчання.

Спортивний івент відкрили та привітали учасників  почесні гості - декан факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко, заступник президента  громадської організації «Всеукраїнська федерація зі стріт воркауту», випускник Полтавської політехніки Михайло Греков, голова  спортивного клубу Полтавської політехніки, майстер спорту України міжнародного класу з військово-спортивних багатоборств Нікіта Соловей та головний суддя змагань Дмитро Семенов.

«Шановні учасники турніру, щиро раді вітати кожного з вас у стінах провідного класичного закладу вищої освіти - Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»! Щиро вдячні, що завдяки мужності та незламності наших захисників і захисниць, героїчним подвигам Збройних Сил  України можемо займатися улюбленим спортом,  популяризувати здоровий спосіб життя серед сучасної молоді, навчатися та працювати. Бажаємо  подальших успіхів, натхнення, спортивного ентузіазму,  жаги до перемоги. Слава Україні!», – привітала присутніх очільниця факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки Ліна Рибалко та передала слова вітання від ректора університету, керівника Студентської спортивної спілки України в Полтавській області та Української федерації учнівського спорту в Полтавській області, професора Володимира Онищенка.

Заступник  президента громадської організації «Всеукраїнська федерація зі стріт воркауту» Михайло Греков також побажав учасникам змагань залізної витримки, натхнення, феєричних перемог, віри в себе та власні сили.

Учасники змагалися у категоріях «фрістайл до 10», «фрістайл 11-13 років», «фрістайл дівчата до 12-ти включно»,  «фрістайл дівчата 13+ років», «фрістайл 14+» та «Workout Battles».

За результатами змагань переможцями Відкритого  турніру  з воркауту «Workout Tournament» стали:

  • «фрістайл до 10»:

І місце – Голуб Артем (Бровари);

ІІ місце – Христенко Денис (Харків);

ІІІ місце -  Мацко Валерій (Полтава).

  • «фрістайл 11-13 років»:

І місце -  Луговський Станіслав (Бровари);

ІІ місце -  Пелехань Артем (Бровари);

ІІІ місце - Капшук Максим ( Солоницівка).

  • «фрістайл дівчата до 12-ти включно»:

І місце -  Шкриль Софія (Бровари);

ІІ місце -  Мишко Мілена (Бровари);

ІІІ місце -  Халюта Вероніка (Богуслав).

  • «фрістайл дівчата 13+ років»:

І місце - Сивак Олександра (Бровари);

ІІ місце -  Дзьобко Аріна (Бровари);

ІІІ місце -  Богдашевська Вероніка (Бровари).

  • «фрістайл 14+»:

І місце -  Ноженко Кирило (Харків);

ІІ місце - Міщенко Ілля (Київ);

ІІІ місце - Тищенко Данило (Харків).

  • «Workout Battles»:

І місце - Нечвєєв Ярослав (Бровари);

ІІ місце -  Карабут Єгор (Полтава);

ІІІ місце -  Парфьонов Микита (Харків).

Під час змагань спортсмени зі всієї України мали можливість продемонструвати власну спортивну майстерність, а переможці змагань нагороджені грамотами та медалями турніру.

Нагадаємо,  в  університеті пройшли змагання Всеукраїнського турніру з Кемпо-Карате та  визначили переможців Відкритого Чемпіонату Полтавської області з козацького двобою.

Нещодавно  спортсмени політехніки стали переможцями ХІХ Універсіади Полтавщини з баскетболу 3х3 серед чоловіків, та вибороли першість Чемпіонату Європи з гирьового спорту.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»